Átadták a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet nyírbátori fiókját

Akt.:
Átadták a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet nyírbátori fiókját
A TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet nyírbátori fiókjának átadását ünnepelték a résztvevők hétfőn.

A jelenlévők Máté Antal Nyírbátor város polgármesterének üdvözlő szavai, valamint Ölveti Zsolt a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet elnök-ügyvezetőjének avató beszéde után a Takarékszövetkezet folyamatos fejlődésének jelentős bizonyítékát „vették birtokukba”.

Regionális hitelintézetként, a tavaly végi fúziót követően erősödött a versenyképességünk, mely struktúra lehetővé teszi, hogy egységes, magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálással, nagyobb rugalmassággal és hatékonysággal működő pénzintézetként szolgáljuk ki a nyírbátori térség lakosságát és vállalkozóit is. – hangsúlyozta a hitelintézet elnök-ügyvezetője.

A pénzpiaci versenyben való érvényesüléshez, szükségszerűvé vált a mérethatékonysági ugrás végrehajtása. A termékskála egységesebbé tételével továbbra is törekszünk a hely- és ügyfélismeretből származó előnyünket kihasználni – tájékoztatta a jelenlévőket Bede József a hitelintézet üzleti ügyvezető-alelnöke.

A jelenkor hitelintézetével szemben támasztott követelmény teljesült azzal, hogy az MFB-Pontként működő fiók készpénzkiadó automatával (ATM), valamint ügyféltanácsadói irodával is rendelkezik. A termékpalettát tekintve a hagyományos szolgáltatásokon túl lakás-előtakarékossági, befektetési, biztosítási termékek igénybevételére, széfszolgáltatásra, továbbá értékpapírműveletek végzésére is lehetősége nyílik a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet meglévő és leendő ügyfeleinek.

 

– PR cikk –
hirdetés