Átadták az elfogott migránsokat az ukrán hatóságoknak

Akt.:
Átadták az elfogott migránsokat az ukrán hatóságoknak
© Fotó: police.hu
Barabás – Az eljárás adatai szerint illegálisan léptek be Magyarország területére a magukat vietnámi állampolgárnak valló külföldiek.

Barabás és Tiszaadony között fogtak el a rendőrök 2017. október 22-én éjfél után pár perccel négy határsértőt, akik a rendelkezésre álló adatok szerint illegálisan léptek be Magyarország területére. A magukat vietnámi állampolgárnak valló külföldiek az intézkedés alkalmával sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

A rendőrök az elfogott illegális migránsokat idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében a Barabási Határrendészeti Kirendeltségre előállították, majd meghallgatásukat követően átadták az ukrán határőrizeti szervek munkatársainak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Fotók: Police.hu
Barabás - Az eljárás adatai szerint vietnámi állampolgároknak nyújtottak segítséget az államhatár illegális átlépéséhez az elfogott embercsempészek. A Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei október 22-én éjfél után pár perccel Tiszaadony és Barabás között négy határsértőt fogtak el. A ...
hirdetés