Átalakított cipőben edzett Fucsovics Marci

Az edzéshez „kicsit” át kellett alakítani Marci cipőjét
Az edzéshez „kicsit” át kellett alakítani Marci cipőjét - © Fotó: Facebook
Nyíregyháza – Fucsovics Márton kisebb sérülés miatt csak szerdán utazik a belgák elleni Davis-kupa-meccs helyszínére.

Karriercsúcsként a 63. helyen szerepel a legfrissebb világranglistán Fucsovics Márton, aki élete első főtáblás Australian Openjén a nyolc közé jutásért léphetett pályára, és csak a későbbi győztes, huszadik Grand Slam-trófeáját megszerző svájci Roger Federertől szenvedett vereséget.

A nyíregyházi teniszezőre és csapattársaira a hétvégén újabb rangos feladat vár, hiszen következik a belgák elleni Davis-kupa-mérkőzés, a világcsoportban. Ott, ahol a magyar válogatott húsz éve járt legutóbb, amikor Marci éppen négyéves volt. A péntektől vasárnapig tartó találkozónak a tavalyi döntős belgák lesznek a házigazdái, Liege-ben, ahova a magyarok hétfőn el is utaztak – egyelőre Fucsovics Márton nélkül.

Marcinak fertőzése van a jobb lábán, a lábujjai között, ami még kezelésre szorul, és várhatóan szerdán repül a többiek után. Az edzést így is meg tudta oldani, igaz, azt egy cipője bánta, hiszen annak orrából egy darabot ki kellett vágni, hogy ne irritálja a fájós részt.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés