Helyi közélet

2013.03.27. 09:11

Lopott motorok az ukrán mikrobuszokban

A Záhonyi Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre Ukrajna irányába 2013. március 25-én este két ukrán honosságú mikrobusz. A határrendészek előzetes információk alapján a gépjárműveket tételesen átvizsgálták, melynek során a járművek csomagterében különböző motor alkatrészeket találtak amelyekről kiderült, hogy azok Olaszországban eltulajdonított alkatrészeire szétszerelt motorkerékpárok.

A Záhonyi Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre Ukrajna irányába 2013. március 25-én este két ukrán honosságú mikrobusz. A határrendészek előzetes információk alapján a gépjárműveket tételesen átvizsgálták, melynek során a járművek csomagterében különböző motor alkatrészeket találtak amelyekről kiderült, hogy azok Olaszországban eltulajdonított alkatrészeire szétszerelt motorkerékpárok.A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai a járművekben utazó négy ukrán állampolgárt a rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták, a járműalkatrészeket lefoglalták, és értesítették a körözéseket elrendelő olasz hatóságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában