Átnyomjuk padlón!

Akt.:
Átnyomjuk padlón!
A Juhász Csaba – Juhász Zsolt is rajthoz áll hétvégén a 2018-as rally versenyévad utolsó murva versenyén a 22. Mikulás Ralin. Csabit kérdezem a verseny előtt.

Juhász Csaba – Juhász Zsolt
Renault Clio R3C. – Juhász Média Kft.
22. Mikulás Rallye – 2018.12.08-09.

Nincs szinte év, hogy kihagynál egy ilyen versenyt. 2017-ben egy EVO X-el előtte egy Renault Clioval indultál, és most is maradsz a jó kis Clionál. Jobban ízlik egy erős elsőkerekes neked a murván?

– Igazából az EVO X-el szerettünk volna indulni a Mikulás Rallye-n, de azt most más csapat bérli, ezért maradt a Clio. Szerintem ezzel is a kocsival is élvezni fogjuk versenyt, jó futóműve van, ráadásul most az erősebb motor lesz a kocsiban. Persze nem lesz olyan gyors és látványos, mint egy EVO, de a motorhang viszont még jobb is.

Bő 70 kilométer vár rátok, nagyrészt murván, kisebb részt aszfalton kell teljesítenetek a hat gyorsot. Mit is vársz magatoktól, hisz murván az idén még nem láthattunk?

– Ahhoz túl rövid a verseny, hogy taktikázni lehessen. Aki nyerni akar, annak nyomnia kell padlón az elejétől a végéig. Lesz pénteken egy teszt, aztán annak alapján, hogy hogyan érzem magam a kocsiban, majd kitaláljuk a tervet. Vagy nyomjuk padlón, vagy nyomjuk padlón.

Köszönjük Partnereink segítségét!

– Hajósi Miklós –
hirdetés