Átrendezte a vihar a vasúti közlekedést is

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: ÉKN
Nyíregyháza – Estére állt helyre a menetrend szerinti közlekedés Nyíregyháza térségében.

Hétfő délelőtt villámgyorsan csapott le a vihar Nyíregyházán és térségében. A viharos időjárás elektromos zárlatokat okozott a vasúti biztosítóberendezések, sorompórendszerek működésében. A műszaki hibák miatt átlagosan 30 percet késtek a vonatok, estre állt vissza a közlekedés a régi kerékvágásba.

Egy parkoló személygépkocsira dőlt egy közepes méretű fa hétfőn délelőtt Nyírbátorban, a Vágóhíd utcában. Személyi sérülés nem történt.
A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész és kötél segítségével szabadították ki a járművet és szüntették meg a forgalmi akadályt.
Tízméteres akácfa borult a 41-es számú főútra hétfő délelőtt a 9-es kilométernél, Nyíregyháza közelében. A város hivatásos tűzoltói számolták fel a forgalmi akadályt, személyi sérülés nem történt.

A vihar leszakított egy magasfeszültségű villanyvezetéket hétfő délelőtt Nyírbogdányban, a Kőrösi Csoma Sándor utcában. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig, a helyreállításig kétszáz fogyasztónál szünetelt átmenetileg a szolgáltatás.

Címkék: , ,hirdetés