foci

2019.06.18. 15:02

Tuska ezúttal is puska nélkül nyerte meg a szegedi háborút

A Nyíregyháza Spartacus kapusedzője volt az egyetlen címvédő a Tisza-parti találkozón.

 

A Spartacus cerberusai rendre remek eredményeket érnek el a különleges szegedi versengésen. A hét végén immáron nyolcadik alkalommal megrendezett találkozón, a Porsche Szeged Kapusháborún nagy volt az érdeklődés.

Nagy Máténak nem sikerült

A Nyíregyháza Spartacust képviselő Nagy Máté címvédőként érkezett, sajnos ezúttal nem volt szerencséje, és nem állhatott dobogóra a nyílt kategóriában. A +35-ös mezőnyben Tuska János kapusedző, miként tavaly, most sem talált legyőzőre. Egyedül ő tudta megvédeni a címét.

A pici Tuska Leila büszke lehet papájára

– Őszintén szólva már nem akartam indulni az egyébként remek vetélkedésen. Aztán a szervezők addig kapacitáltak, hogy igent mondtam, hiszen csak én hiányoztam volna a címvédők közül. Az első meccsemen alulmaradtam, így ezt követően már nem hibázhattam – árulta el érdeklődésünkre Tuska János, akinek szinte ennyi volt a nyaralás, hiszen hamarosan indul a felkészülés.

Jova Levente gálázott

Az utánpótlás-kategóriában Szondi Levente szintén megismételte elmúlt évi eredményét, és a dobogó harmadik fokára állhatott. A gálamérkőzésen is volt nyíregyházi, hiszen Jova Levente is bemutathatta tudását.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában