Átverte a rendőröket a nyíregyházi férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. április 23-án Nyírmadán elfogták A. Róbert 37 éves helyi lakost. A férfi ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést adott ki, mivel a részére jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. április 23-án 3 óra 40 perckor Tiszakerecseny belterületén igazoltattak egy kerékpárral közlekedő férfit. Az intézkedés közben kiderült, hogy a 30 éves grúz állampolgár a biciklit pár perccel korábban egy tiszakerecsenyi lakóház udvaráról lopta el. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették. Az eljárás során a külföldi férfi a jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni, ezért vele szemben idegenrendészeti eljárást kezdeményeznek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 32 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2016. április 22-én 23 óra 50 perckor azzal hívta fel a központi segélyhívót, hogy megölte élettársát. A járőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a bejelentés valótlan volt. Kiderült, hogy a férfi és élettársa között az éjszaka folyamán csak szóváltás alakult ki, de bántalmazás nem történt. A rendőrök a szabálysértőt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés