Friss hírek

2006.12.09. 14:08

Karácsony előtt egybekel a Pitt-Jolie páros?

<p>Még karácsony előtt esküvőt tervez Brad Pitt és Angelina Jolie. A hollywoodi álompár Dél-Afrikában, egy Johannesburg mellett fekvő kis faluban kelhet egybe - írja szombati számában a dél-afrikai Saturday Star. </p> <p>A sztorit címlapon hozó újság úgy tudja, a kis falura a pár jóbarátja, az amerikai beszélgetőműsorok koronázatlan királynője, Oprah Winfrey hívta fel Pitt és Jolie figyelmét. A tóksó-díva a Johannesburg mellett 40 kilométerre lévő Henley-on-Klipben egy lányiskolát hozott létre tehetséges, de nehéz sorsú gyerekek számára.</p>

Az újság információt a helyi rendőrség nem erősítette meg, igaz, nem is cáfolta. Közleményben tudatták, hogy nem tudnak semmit, de ha tudnának, biztonsági okokból akkor sem mondanának semmit.

A Saturday Star mindenesetre már a lehetséges vendégeket találgatja. Biztosra veszik, hogy a sztárpár barátai közül mindenképpen eljön a legújabb James Bond, Daniel Craig, Madonna és férje Guy Ritchie, illetve a színész kolléga, George Clooney. Természetesen a helyet kitaláló Oprah Winfrey sem hiányozna a partiról - írja a lap.

Pitt és Jolie közös gyerekük, a májusban megszületett Shiloh Nouvel világra jövetele előtt hosszabb ideig időzött Namíbiában, a Dél-Afrikával szomszédos afrikai országban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!