Autó égett Ajak és Kisvárda között – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Autó égett Ajak és Kisvárda között – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Betárolt tűzifa kapott lángra vasárnap délelőtt Újfehértón, a Széchenyi utca egyik családi házának pincéjében. A város önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Fűnyírás közben egy lakossági gázcsonkot sértett meg a tulajdonos vasárnap délután Nyíregyházán, a Tornácos utca egyik családi házának udvarán.A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy kézi szorítóval a gázszivárgást megszüntették és a helyszínt biztosították a szolgáltató kiérkezéséig. A terület kiürítésére nem volt szükség. Személyi sérülés nem történt. A Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi vasárnap este az Ajak és Kisvárda közötti mellékúton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés