Autó és kerékpár ütközött össze Kisvárdán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az útról lesodródott, árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi péntek reggel a 403-as elkerülő úton, Nyírtura közelében. A balesetben egy ember sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították.

Személygépkocsi és motorkerékpár ütközött össze pénteken délben Kisvárdán, a Jéki úton. A balesetben a motoros súlyos sérüléseket szenvedett. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Négy hektáros területen foltokban gyulladt meg a lekaszált fű péntek délután Nyírbogdány külterületén. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Tiszalök és Újtelep között a töltésoldalon lévő aljnövényzet égett az esti órákban, itt a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés