Autó lángolt a kőlaposi elágazásnál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Autó lángolt a kőlaposi elágazásnál – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 16-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere hétfőn délben Nyíregyháza határában, a kőlaposi elágazásnál. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a felhevült motorteret visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Egy családi ház tetején lévő cserepek megcsúsztak, amelyek veszélyt jelentettek a gyalogosokra hétfőn délelőtt Nyíregyházán, a Cifrasoron. A város hivatásos tűzoltói kihúzós létra és kéziszerszámok segítségével a veszélyes épületelemeket visszahelyezték, az omlásveszélyt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Kidőlt egy lakatlan ház melléképületének az egyik fala hétfőn délelőtt Nyíregyházán, az Új utcában. A város hivatásos tűzoltói az épületet körbekordonozták és értesítették az önkormányzatot. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Nyíregyházán, a Ferenc körút és a Korányi Frigyes utcák kereszteződésében. A balesetben egy ember sérült meg. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Berendezési tárgyak gyulladtak meg egy nyíregyházi családi házban hétfőn este, a Rezeda utcában. A tüzet a város hivatásos tűzoltói két vízsugárral oltották el, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Egy embert a tűzoltók hoztak ki az épületből, aki enyhe fokú füstmérgezést szenvedett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés