Autó lángolt a Vasvári Pál utca és az Erdősor kereszteződésében – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 17-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy benzin üzemű személygépkocsi motortere csütörtökön, délután Nyíregyházán, a Vasvári Pál utca és az Erdősor kereszteződésében. A tüzet egy darab kézi tűzoltó készülékkel eloltották. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a felhevült motorteret visszahűtötték és a járművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Elektromos vezetékek gyulladtak meg egy villamos kapcsolószekrényben csütörtök délután Baktalórántházán, a Mankó utca egyik családi házánál, ahol a tulajdonosnak sikerült megfékeznie a lángokat. A város hivatásos tűzoltói az izzó, parázsló részeket eltávolították, az épületet átvizsgálták és értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Két személygépkocsi ütközött össze az esti órákban a 41-es számú főúton, a 26-os kilométernél, Baktalórántháza közelében. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. Személyi sérülés nem történt.

Úttestre dőlt egy nagyméretű nyárfa az esti órákban Vállajon, a Dózsa György utcában. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
hirdetés