Autó lángolt Kocsordon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel Nyíregyházán, a Szabolcs és a Színház utcák kereszteződésében. A balesetben személyi sérülés nem történt. A város hivatásos tűzoltói a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba csúszott és felborult egy személygépkocsi hétfőn délelőtt a Rohod és Nyírmada közötti úton. A jármű vezetője nem tudott kiszállni, mivel egy fa az ajtót eltorlaszolta. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a fát eltávolították, a vezetőt kiszabadították, majd a gépkocsit áramtalanították. Személyi sérülés nem történt. Szintén árokba csúszott és az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőn délután Csaholc belterületén, a Kossuth utcában. A gépkocsi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn este Vámosorosziban, a Petőfi úton. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították és értesítették a közüzemi szolgáltatót. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett hétfőn éjszaka egy benzinüzemű személygépkocsi Kocsordon, a Nagymező utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés