Autó lángolt Nyírbátorban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. augusztus 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy parkoló személygépkocsi motortere csütörtök reggel Nyírbátorban, az Ipartelep utcában. A város hivatásos tűzoltói a járművet áramtalanították és egy vízsugár segítségével a lángokat eloltották, valamint a felhevült részeket visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Személygépkocsi és motorkerékpár ütközött össze csütörtökön reggel Kemecsén, a Szent István utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a motoros újraélesztésében segítettek, aki a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, egy másik ember pedig megsérült. A tűzoltók a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Lehasadt egy nagyméretű fa egyik ága csütörtök délben Nyíregyházán, a Ferenc körúton, ahol a közlekedést akadályozta. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és gépezetes tolólétra segítségével számolták fel a forgalmi akadályt.

Személygépkocsi és kisteherautó ütközött össze csütörtök délután Nyírbogáton, a Kossuth utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés