Autómentes Nap Dombrádon

Dombrád – Dombrád önkormányzata csatlakozott az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap rendezvénysorozathoz, szeretettel várnak mindenkit szeptember 21-én, pénteken 13 órától tartandó rendezvényükre az Andrássy út – Thököly út kereszteződésébe.


Akinek van lehetősége, érkezzen kerékpárral és csatlakozzon, kerekezzék körbe Dombrád főutcáit minél többen egyszerre, népszerűsítsék a környezetvédelmet közösen!

A Móra-pályán kerékpáros ügyességi bemutatót tartanak, amit a bátrabb jelentkezők saját kerékpárjukkal is kipróbálhatnak. A bemutató után futóversenyt rendeznek 2000 méteres távon, a részvételt is díjazzák értékes ajándékkal.
A gyermekes családokat is várják. Azok számára, akik nem futnak és kerékpároznak, közös sétát szerveznek a Tiszához, a gyerekeknek pedig aszfaltkrétás rajzolásra lesz lehetőségük.

A rendezvény célja, hogy minél többen csatlakozzanak a környezetbarát és fenntartható városi közlekedést népszerűsítő hazai eseménysorozathoz. Ezen a napon válasszunk felelősségteljesen közlekedési módot, ha tehetjük, hagyjuk otthon autónkat és közlekedjünk gyalogosan vagy kerékpárral. Népszerűsítsük közösségként a kerékpáros és gyalogos közlekedést. Védjük együtt környezetünket, egészségünket és életminőségünket!
hirdetés