Autóra borult egy fa Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy huszonöt méteres fa ága hasadt le, ami akadályozta a gyalogosforgalmat kedden a déli órákban Baktalórántházán, a Köztársaság téren. A helyi hivatásos tűzoltók kihúzós létra és motoros láncfűrész segítségével számolták fel a forgalmi akadályt.

Előbb egy kerítésre, majd egy személygépkocsira borult egy fa kedden délután Nyíregyházán, a Dózsa György utcában. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével szabadították ki a járművet a fa fogságából. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy személygépkocsi műszerfala kedden este Vásárosnaményban, a Szabadság téren. A város önkormányzati tűzoltói a járművet áramtalanították és egy vízsugárral visszahűtötték.

Fél négyzetméteren faforgács izzott egy üzem területén a szárító gépnél kedden este Vásárosnaményban. A helyi önkormányzati, a mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépet áramtalanították, a felhevült részét visszahűtötték, a szárítót átvizsgálták, lánggal való égést már nem tapasztaltak. A Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés