Avdijaj góljával verte a Loki a Balmazt

Avdijaj (középen) volt a nyerő ember
Avdijaj (középen) volt a nyerő ember - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A DVSC 1-0-ra győzött a felkészülési mérkőzésen.

A DVSC mai első felkészülési mérkőzését a szintén hajdú-bihari, és az NB II-ben szereplő Balmazújváros ellen játszotta a pallagi edzőközpontban.

Fotó: Kovács Péter

Már a 3. percben vezetést szerzett a Loki: Tőzsér ugratta ki Avdijajt, aki leárazta védőket, majd 16-osról a kapuba lőtt. A 18. percben újabb nagy lehetőség adódott a hazaiak előtt, Ferenczi János kicsivel lőtt a jobb kapufa mellé. Pár perccel később a vendégek is helyzetbe kerültek, a Loki-nevelés Kóródi Nándor beverekedte magát a 16-oson belülre, majd középről a léc fölé bombázott. A 40. percben ismét a debreceniek veszélyeztettek, Ferenczi lövését védte Verpecz – derül ki a dvsc.hu összefoglalójából.

A Loki jól kezdte a második játékrészt, egy jobb oldali szöglet után Cikos a lécet találta el. Az 58. percben Tőzsér szabadrúgását Szécsi Gergő tolta szögletre, a sarokrúgás után pedig ismét védett a vendégek kapusa. Utána inkább már a középpályán folyt a küzdelem, a kapuk nem forogtak veszélyben. A DVSC 1-0-ra megnyerte a találkozót.

A teljes mérkőzés itt visszanézhető:


Edzőmérkőzés

DVSC – Balmazújváros 1-0 (1-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Takács J.

DVSC: Hrabina (Szabados 63.) – Cikos (Szabó Á. 75.), Pávkovics (Ujvárosi 63.), Kinyik, Ferenczi – Jovanovic, Kusnyír (Nikitscher 63.), Tőzsér, Varga K. – Nagy K., Avdijaj (Pintér 37.)

Balmazújváros: Verpecz (Szécsi G. 46.) – Kovács N. (Szabó B. 60.), Jagodics (Peres 60.), Bora (Aranyos 60.), Nemes (Schmid 60.) – Pongrácz (Barnau 60.), Patvaros (Szabó B. 60.), Erdei (Domokos 60.) – Kóródi (Ternován 60.), Zádori (Király 60.), Óvári (Bíró Á 60.)

Gól: 1-0 Avdijaj (3.)
hirdetés