Az Év vendége újra Miskolcon

Fedor Vilmos
Fedor Vilmos
Miskolc – Az „Év vendége Miskolc” kampányt tavaly indította el az önkormányzat a városban működő turisztikai szolgáltatókkal együttműködve.

Az akció lényege volt, hogy a város szálláshelyeit csomagban árusították, azaz programokkal várták a vendégeket. Ezek a csomagok egy közös turisztikai kiadványban is megjelentek. A legtöbb vendégéjszakát forgalmazó szálló az idén a Diósgyőri Várkert Panzió lett – ezt szerdai sajtótájékoztatón jelentette be Fedor Vilmos, Miskolc alpolgármestere. A nyertes szálloda védnöki táblát kap, amely jelzi a vendégek felé is az elismerést.

Növekedés

Az akció nem csak a szálláshelyekre, de az ott megszálló vendégekre is vonatkozott. Hiszen, akik megvásárolták a csomagokat, azaz városunkba látogattak, és eltöltöttek itt néhány éjszakát, azok részt vehettek ebben a nyereményjátékban. Az alpolgármester elmondta: három nyertest sorsoltak ki, ezek közül ketten egy Miskolc-csomagot kapnak, a fődíj viszont egy három éjszakás vendégeskedés a megyeszékhelyen, egy, a nyertes által kiválasztott szállodában.

Fedor Vilmos azt is elmondta, hogy ennek az akciónak köszönhetően 2-ről 2,52 nőtt a vendégéjszakák száma Miskolcon.
hirdetés