Az adománykasszát is kiürítette a rakamazi tejszínhab tolvaj

Az adománykasszát is kiürítette a rakamazi tejszínhab tolvaj
© Fotó: police.hu
Rakamaz – A rakamazi rendőrök vádemelést javasolnak a fiatalkorú gyanúsítottal szemben.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 17 éves rakamazi fiú ellen. A rendőrőrsön tett bejelentést egy helybeli férfi 2017. november 27-én, mely szerint az általa Rakamazon üzemeltetett húsbolt ablakát ismeretlen tettes betörte, bement, ott kutatást végzett, és a kasszából néhány ezer forint összegben váltópénzt tulajdonított el, majd a beteg gyerekek gyógyulására szánt adománykasszát is kiürítette. Az elkövető ezután átment a szomszéd helyiségben működő üzletbe, ahol néhány doboz tejszínhabot vett magához, majd a törött ablakon keresztül elmenekült a helyszínről. A rendőrök a tulajdonos bejelentését követő két órán belül lakóhelye közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helybeli fiút. A rendőrök a fiatalkorút gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség a büntetőeljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Rakamaz - A rakamazi rendőrök két órán belül elfogták a fiatalkorú gyanúsítottat. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 17 éves rakamazi fiú ellen. A rendőrőrsön tett bejelentést egy helybeli férfi 2017. november 2...
hirdetés