Az alap adott, jöhet a betonozás

Kató István (10) már nagyhalászi színekben igyekszik megbírkózni az ellenféllel
Kató István (10) már nagyhalászi színekben igyekszik megbírkózni az ellenféllel - © Fotó: Pusztai Sándor
Nagyhalász – A nagyhalászi csapat is némiképp átalakul, még nem teljes a játékoskeret.

A Nagyhalász tavaszi sikersztoriját már többször megénekeltük. A megyei első osztályú futballcsapat poraiból feltámadva úszta meg a kiesést, ami után tiszta sor: immár van mire, kikre alapozni. Folytatódhat a betonbiztos produkció megteremtéséhez elengedhetetlenül szükséges tevékenység.

Más kérdés, hogy a kevesebb lehetőséget kapott játékosok új kihívást kerestek maguknak – így van rendjén. Elvégre, milyen labdarúgó az, aki a kispadon akar megöregedni… Ugyanakkor Gömze Antal, Szőlősi Lóránd és Kiss Roland érthető okokból köszönt el: leginkább az utazási távolság miatt váltottak, netán éremesélyes bajnoki vetélytárshoz szegődtek. Egyelőre három friss szerzemény csatlakozott Opre Mihály alakulatához, mindazonáltal még gyarapodhat a létszám. Legalábbis két ember igazolását tervezi még a vezetőség. Az ifjúsági együttesből hárman, Csáki József, Csorba Krisztián és Lengyel Zoltán készül a ,,nagyokkal”. A munkát egyébiránt már június 30-án felvette a Halász – bizonyára a legkorábban valamennyi rivális közül.

Az edzőmeccsek nyitányát jelentő fellépést, a Dombrád ellen 7–2-re nyerte az Opre-társulat, amely a feljutást kiharcoló Balkánytól 3–2-re kikapott, míg Nyíradonyban 2–2-es döntetlent ért el. Szombaton Hajdúnánáson játszik a Nagyhalász.

– KM-KT –

Játékosmustra

A nagyhalászi keretben történt nyári változások

Távozott: Fábri Dávid, Tóth Norbert, Tóth Dániel (mindhárom Szakoly), Gömze Antal (Nyírgyulaj), Kiss Roland (Mátészalkai MTK), Szőlősi Lóránd (Gyulaháza), Mocsár Csaba (?), Tóth Zsolt (?)

Érkezett: Kromplák Gyula (Kemecse), Hudák Máté (Bozsik Akadémia), Kató István (Tiszakanyár)
hirdetés