Nyíregyháza hírei

2013.05.06. 17:47

PM-sajtótájékoztató: Akikkel csak lehet, párbeszédre törekszik a PM

Nyíregyháza - „Ellenszélben”, tüntetők gyűrűjében tartott sajtótájékoztatót hétfő délután Scheiring Gábor országgyűlési képviselő Nyíregyházán, a Kossuth téren, az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség országjáró körútjának nyíregyházi állomásán. 

Nyíregyháza - „Ellenszélben”, tüntetők gyűrűjében tartott sajtótájékoztatót hétfő délután Scheiring Gábor országgyűlési képviselő Nyíregyházán, a Kossuth téren, az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség országjáró körútjának nyíregyházi állomásán. A PM elnökségi tagja kifejtette: a Szövetség kormányváltást és korszakváltást hirdet, a támogatottságuk napról napra nő, amit nem néz jó szemmel a hatalmát féltő Orbán-Simicska rezsim.

– A jelenlegi kormány az emberek kizsákmányolására és megfélemlítésére épít. Ellopták a magánnyugdíjpénztári vagyonokat, államosították, majd a saját haverjaik kezére játszották a trafikokat, most pedig – minden jel szerint – központilag szervezetten, fizetett bértüntetőkkel próbálják meg elijeszteni a Párbeszéd képviselőit, szimpatizánsait és a Szövetség programja iránt érdeklődőket. A kétharmados hatalom fél az ellenzéki együttműködéstől és retteg a kormányváltástól – jelentette ki Scheiring Gábor, majd hozzátette: valódi megoldásokat kínálnak Magyarországnak.

– Helyreállítjuk a köztársaságot és a jogbiztonságot, megoldjuk az új válságot, csökkentjük a munkanélküliséget, megszüntetjük az egykulcsos adót, rendet teremtünk az oktatásban és támogatjuk a családokat, illetve a felelős gyermekvállalást – összegzett a politikus.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!