Az állatvédők szóhoz sem jutottak a kocsényi tanyán – “Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mire használhatták a darálót” (18+)

Az állatvédők szóhoz sem jutottak a kocsényi tanyán – “Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mire használhatták a darálót” (18+)
© Fotó: Ceglédi Állatmenhely Nyílt Alapítvány
Cegléd – A Ceglédi Állatmenhely Nyílt Alapítvány vezetője Facebook oldalukon számolt be róla, milyen borzalmas körülmények között tartottak öt kutyát egy tanyán.

“Horror tanya Kocséron! És mennyi ilyen horror tanyája van még az Országnak!

Az iszonyatos bűz még most is az orromba van, amit a tanyán és körülötte éreztünk! Egy vége felé vegetáló szaporító telep, ahol 5 szerencsétlen kutya várta a megváltást!

A kenneleket a kutyák ürüléke és nagy darab csontok borították és ez volt a fekhelyük is. Víz, ennivaló nem volt előttük! Kettőnek fény sem jutott! A tanya udvara és körülötte csonthalmazok, amit már néhol belepett a fű. Ugyan így a kutya hulla maradványok szétszórva minden felé, aminek már csak a csontjai és szőre mutat arra, hogy ezek valamikor kutyák voltak. Egy helyiségben daráló, mellette fehér szőr csomók, mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mire használhatták a darálót!!

Édes jó istenem köszönöm, hogy ide vezérelted az 50 éve itt élő idős embert, aki még egyszer látni akarta a házat ahol élt, és Ő nem hagyta szó nélkül!”

Forrás: borsonline.hu
hirdetés