Helyi közélet

2013.02.26. 13:02

Otthonában termesztette a vadkendert

Vásárosnamény - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást P. Róbert 32 éves gulácsi lakos ellen. A férfit, 2013. február 25-én gulácsi otthonában érték tetten a rendőrök, hogy lakása melléképületében vadkendert termeszt.

Vásárosnamény - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást P. Róbert 32 éves gulácsi lakos ellen. A férfit, 2013. február 25-én gulácsi otthonában érték tetten a rendőrök, hogy lakása melléképületében vadkendert termeszt. A nyomozók 16 tő kábítószer alapanyagául szolgáló növényt, és a termesztéshez szükséges eszközöket, lámpákat, transzformátort, időkapcsolót, tápoldatot foglaltak le. A férfit a rendőrség elfogta, a rendőrkapitányságra előállította, és gyanúsítottként kihallgatta. A kihallgatás során a gyanúsított beismerte tettét és elmondta, hogy a vadkendert nem árusította, kizárólag saját felhasználásra termesztette.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában