Az árból engedünk – a minőségből soha! Rendeljen időben karszalagot!

Akt.:
Az árból engedünk – a minőségből soha! Rendeljen időben karszalagot!
A céges-, családi- és a baráti összejövetelek, rendezvények időszaka a december. Ilyenkor visszatekintünk az elmúlt 11 hónapra: készülünk az ajándékozásra, a meghitt Karácsonyra, illetve a vidám óév búcsúztatóra. A készülődés közben ne feledkezzünk el a karszalagok beszerzéséről sem!

Fontos szerepe van a karszalagnak

Néhány vállalatvezető csak egy év végi értékeléssel egybekötött koccintással zárja az évet, míg mások hisznek abban, hogy egy céges vacsora vagy egy fergeteges buli lehet a megkoronázása az egész éves közös munkának. A fesztiválszezonban megismert karszalagoknak az év végi rendezvényeken is fontos szerepük van.

A költséghatékony Tyvek

Hogy miért? A választ az egyik hazai szakértő, a karszalagokat gyártó és forgalmazó Euroko Kft. ügyvezetője, Kozsár Miklós adja meg.

Kozsár Miklós: – A szilveszteri házibulitól a több ezres, akár egy Arénát megtöltő céges partykig – mindenki számára tudunk megfelelő, a rendezvényhez illő megoldással szolgálni. A választék rendkívül széles: ma már a költséghatékony és strapabíró TYVEK mellett a különböző szélességekben elérhető dekoratív és minden megrendelői elképzelést megvalósító szövet karszalagok is rövid szállítási határidővel, saját gyártásban rendelhetőek. A megfelelő termék kiválasztásában kollégáink készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Arany és ezüst cérnával szőtt

– Az ünnepi hangulatban mindenki próbál eltérni a megszokottól. Erre is van megoldás?

KM: – Úgy gondolom, hogy az ünnep meghitt, semmihez sem fogható varázsát legjobban az arany és ezüstben csillogó díszek jelenítik meg. A hangulathoz illeszkedő arany és ezüst cérnával készült prémium minőségű szőtt karszalagunk igazán különleges, exkluzív hangulatot kölcsönözhet bármilyen év végi rendezvénynek. Fém csúszógömbbel rendelve a karácsonyi-, vagy újévi party után akár emlékként is megőrizhető. Nem nehéz megjósolni, hogy ez lesz decemberben a sláger termékünk.

A bulikban is fontos a biztonság

– Miközben a meghívottak gondtalanul szórakoznak, a biztonság ilyenkor is fontos…

KM: – A karszalag garantálja, hogy a rendezvényre csak az juthat be és az lehet ott, aki rendelkezik belépéshez szükséges csuklószalaggal. Kizárja, hogy idegenek bejussanak, illetve elvegyüljenek a meghívottak közé. Technológiai fejlesztéseinknek köszönhetően Magyarországon egyedülálló módon, láthatatlan vagy akár mikro biztonsági nyomatot is meg tudunk jeleníteni csuklópántjainkon, ezzel segítve a szervezőket a rendezvény biztonságos lebonyolításában, a vendégek érkezésétől a távozásáig. A biztonságot jelentő szalagok ára a rendezvények összköltségét tekintve elenyésző összeg, de valós értéke csak akkor derül ki, ha megtörténik a baj…

Mindenkit megajándékozunk egy remek árral!

Önök, hogyan készülnek az év végi rohamra?

KM: – Az ünnepi időszak az ajándékozásé. Ha pedig ajándékozás, akkor ügyfeleink számíthatnak ránk, hiszen egyedileg gyártott termékeink – mint például nyakpánt, szilikon karkötő, kulcstartó – könnyen személyre szabhatóak legyen szó személyes ajándékról vagy céges köszönőajándékról. Tartjuk magunkat ebben az időszakban is a szlogenünkhőz: ,,Az árból engedünk, a minőségből soha!”

Köszönöm a beszélgetést!

(PR cikk)

Címkék: ,hirdetés