Az árokban kötött ki Kölcse és Fülesd között – Balesetek az elmúlt 24 órában

Akt.:
Az árokban kötött ki Kölcse és Fülesd között – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


Baktalórántháza Szabadság utcán közlekedett kerékpárral 2017. április 20-án 16 óra körül egy 20 éves helyi férfi. Haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére a Szabadság utcáról balra lekanyarodott az Ady köz útjára, ahol összeütközött egy neki balról, a Táncsics utca felől az Ady Endre utca irányába egyenesen közlekedő személygépkocsinak. Az ütközés következtében a 20 éves férfi könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

balos

Fülesd irányából Kölcse felé közlekedett 2017. április 20-án 9 óra körül egy személygépkocsival közlekedő 27 éves tiszabecsi nő. Haladása során egy balra ívelésű útkanyarulatban járművével megcsúszott és a jobb oldali vízelvezető árokba lesodródott. A baleset során a sofőr könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság vizsgálja.

balos2

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés