Az elmúlt 24 órában történt

2019.12.23. 09:32

Ittas vezetés miatt keresték

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből.

A tiszabecsi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2019. december 22-én 21 óra 30 perckor egy 31 éves ukrán állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Járásbíróság jármű önkényes elvétele bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit elfogták, a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. december 22-én Nyíregyházán elfogtak egy 54 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság ittas járművezetés vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai 2019. december 23-án hajnalban Újfehértón intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 28 éves helyi férfit. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában