Az édesanya szeretettel gondol a szabolcsi emberekre

Az édesanya szeretettel gondol a szabolcsi emberekre
A nyírségi embereket nem ismertem, eddig még nem találkoztam ott élővel, de csak a jót tudom elmondani róluk. Rengeteg együttérzést, támogatást kaptunk tőlük, ami jólesett, s nagyon köszönjük nekik – nyilatkozta elérzékenyülve L. Ágnes, a villám sújtotta győri fiú édesanyja.

– Minden remény megvan Barna teljes felépülésére, azt nem tudjuk meddig tart. Mondtak félévet, pár hónapot, most már a szeptemberrel bíztattak bennünket. Fiam nagyon jó erőben van, jó az izomzata, nagy az akaratereje. Jó az  egyensúly érzéke, tud utasításra dolgozni, s mint a gyógytornász is mondta, ez lényeges. Nagyon bízunk a szeptemberben.

A hazafelé tartó útról az anya elmondta, hogy az nagyon jól szervezett volt, biztonságban érezték magukat. Nyíregyházától a gyermekmentők szállították Barnát Budapestig, ahol a központi mentőállomáson áthelyezték őt a győri mentőbe. A hosszú út miatt egy rohamkocsi követte a fiút szállító gépkocsit, biztosítva, hogy rendben megérkezzenek.

Megható búcsúzás a nyíregyházi kórházban

– Nagyon megható volt a búcsúzás a nyíregyházi kórházban. Minden nővér odajött hozzánk, akik közül Barna volt akit megismert, s volt akit nem. A pszichológus mondta, de nem akartam elhinni, hogy nem emlékszik a két hétre. Nagyon kedves, együtt érző embereket ismertem meg ott, s szakmailag kifogástalan munkát végeztek. Nagyon nagy hálával tartozunk a nyíregyházi kórháznak, a főorvos asszonynak, a főorvos úrnak és az összes ápolónak – hangsúlyozta L. Ágnes.
Barna szülei az elmúlt két és fél hetet Nyíregyházán töltötték, hogy gyermekük közelében legyenek.

– A nyírségi embereket nem ismertem, eddig még nem találkoztam ott élővel, de csak a jót tudom elmondani róluk. Rengeteg együttérzést, támogatást kaptunk tőlük, ami jólesett, s nagyon köszönjük nekik. Mint ahogy azoknak is, akik távolból szurkoltak nekünk, ismerősök, barátok, hozzátartozók. Mindennap éreztük a sok-sok szeretetet, amire szükségünk volt, s adta azt az erőt, amivel segítettek bennünket. Nagyon örülök, hogy itthon vagyunk – mondta elérzékenyülve L. Ágnes.

Forrás: kisalfold.hu / Tóth Gyula
hirdetés