bűnügy

2020.05.16. 08:51

Betöréssel gyanúsítják a kántorjánosi férfit

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési elzárás végrehajtása miatt előállítottak egy 26 éves nagyhalászi lakost 2020. május 15-én. A férfi ellen körözés volt érvényben, mert a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Nyíregyházi Járásbíróság jogerősen elzárásra változtatta át.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési elzárás végrehajtása miatt egy 45 éves tokaji lakost állítottak elő 2020. május 15-én. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a bíróság elzárásra változtatta át.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás kísérlet bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 49 éves kántorjánosi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. május 13-a és május 15-e között betört egy kántorjánosi lakóházba, ahonnan végül nem tulajdonított el semmit. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában