last dance

2020.05.12. 10:06

Imádják Jordan dokumentumfilmjét az emberek

Óriási nézettség mellett folytatódik az ESPN sportcsatornán a Last Dance című dokumentumfilm, amely Michael Jordannek, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legjobb játékosának az életéről és a Chicago Bulls legutóbbi bajnoki címéről szól.

Former NBA star and owner of Charlotte Hornets team Michael Jordan looks on as he addresses a press conference ahead of the NBA basketball match between Milwaukee Bucks and Charlotte Hornets at The AccorHotels Arena in Paris on January 24, 2020. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

A tízrészes alkotásból nyolc ment le eddig, és noha a hetedik és nyolcadik rész iránt – részben a korábbi időpont miatt – csökkent az érdeklődés,

a sorozat így is bekerült a tíz legnézettebb sportműsorba azóta, hogy a koronavírus-járvány miatt márciusban leállt a sportélet.

Emellett egymás után a negyedik héten a legtöbbet említett tévéműsornak bizonyult a közösségi média felületein.

A hetedik részt 5,3 millióan, a nyolcadikat pedig 4,9 millióan követték a képernyők előtt, a rekordot a nyitóepizód tartja 6,3 millió nézővel.

Ez az ESPN történetben

abszolút csúcs a dokumentumfilmek között.

Európában a Netflixen keresztül lehet elérni, a magyar címe: Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!