Az éj leple alatt sem éri meg rosszban sántikálni

Akt.:
Bán Gábor okkal büszke a polgárőrség teljesítményére.
Bán Gábor okkal büszke a polgárőrség teljesítményére. - © Fotó: Magánarchívum
Tiszadob – Több mint 6200 órát töltött szolgálatban tavaly a Tiszadobi Polgárőrök Egyesülete. A civil szervezet parancsnoka, Bán Gábor a Kelet-Magyarország napilapnak adott rövid évértékelőjében elmondta: a társadalmi munkában ingyen, ám annál nagyobb lelkesedéssel és elhivatottsággal szolgáló polgárőrök, valamint a rend­őrök aktivitásának hála, a településen minimálisra csökkent a bűncselekmények száma.

– Éjjellátótávcsöveket és hőkamerákat szereztünk be, így már az éj leple alatt sem érezhetik magukat biztonságban a rosszban sántikálók. Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a gyermek- és ifjúságvédelemre, a bűnmegelőzésre, valamint ifjú polgárőrök toborzására, képzésére.

– Számos tiszadobi fiatal vett már részt az Országos Polgárőr Szövetség szakmai táboraiban, polgárőreink rendszeresen jelen voltak az ár- és belvízvédelmi, illetve a környezetvédelmi továbbképzéseken is. Szolgálatainkat továbbra is változatosan látjuk el, azaz szolgálati gépkocsikkal, olykor kerékpárokkal, nem ritkán gyalogosan, vagy éppen a térfigyelő kamerarendszer monitorjait figyelve – mesélte a tiszadobi egyesület első embere.

KM-PI
[caption id=”attachment_3406825″ align=”aligncenter” width=”400″]Bán Gábor okkal büszke a polgárőrség teljesítményére.

Fotó: Magánarchívum

[/caption]
hirdetés