Kisvárda Master Good

2020.08.10. 16:54

Nincs vesztes felkészülési meccs

A Kisvárda a bajnoki rajt előtti utolsó mérkőzésén Mezőkövesden játszott döntetlent.

Igencsak zaklatott héten van túl az NB I. jövő héten rajtoló új idényére hangoló Kisvárda Master Good. Mint ismert, a szabolcsiak egyik játékosa pozitív koronavírustesztet adott, emiatt az egész csapatot, a stábtagokat és a klubnál dolgozókat letesztelték szerdán, az utolsó előtti felkészülési mérkőzésnek szánt Újpest elleni találkozót nem tudták emiatt megrendezni. Még aznap kiderült, hogy az összes teszt negatív, miként a pénteken elvégzettek is, így bár szinte az utolsó pillanatig kérdéses volt, a Várda elutazhatott Mezőkövesdre, hogy megtartsa a főpróbát.

A meccset zárt kapuk mögött, igazi kánikulában rendezték meg. Az előző idényben remekül szereplő kövesdiek a pályafutása talán legjobb szezonját produkáló Cseri Tamás góljával szerezték meg a vezetést a hetedik percben. A vendégeknél Cornel Ene volt különösen aktív, a középhátvéd előbb a kapuba talált, de a játékvezető les miatt nem adta meg a gólt, később volt jó szabadrúgása, szöglet után fölé fejelt, és ugyancsak fejjel a lécet is eltalálta.

A második játékrész itt is, ott is hozott helyzeteket, de vagy a próbálkozások nem voltak pontosak, vagy a kapusok mutattak be bravúrt. Bemutatkozott a Kisvárdában az egyik új igazolás, a horvát Niko Datkovic, aki az első meccsén húsz percet kapott. És ami fontos, a védő nem vesztes mérkőzésen debütált, ugyanis Kovácsréti Márk a 80. percben egyenlített, ezzel beállította a végeredményt, miután Sztavrosz Cukalasz passzát tíz méterről a kapuba lőtte.

A Kisvárda a hat felkészülési mérkőzése közül egyiken sem kapott ki. Supka Attila csapata legközelebb jövő hétfőn Budafokon lép pályára a bajnokság első fordulójában.

MK

Labdarúgás

Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd–Kisvárda 1–1 (1–0)

Mezőkövesd Zsóry: Szappanos – Eperjesi, Neszterov, Guzmics (Vajda, 70.), Katanec – Lakvekaliani (Vadnai, a szünetben), Karnicki – Berecz Zs., Besirovic, Cseri T. – Szerderov (Nagy D., a szünetben).

Kisvárda Master Good: Dombó – Melnik, Ene, Rubus (Datkovic, 70.), Lakatos Cs. (Baranyai, 70.) – Lucas, Karaszjuk – Sassá (Hej, 70.) Cukalasz, Kovácsréti – Viana (Horváth Z., 76.).

Gól: Cseri (7.), illetve Kovácsréti (80.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában