Az éllovas Gödöllő látogat Apagyra

Bravúr kellene a hazaiak pontszerzéséhez, csakúgy, mint a Nyírbátor pécsi mérkőzésén.

Legutóbb csak az NB II-es és NB III-as csapatok léptek asztalhoz, ezen a hétvégén viszont a teljes NB-s és extraligás mezőny érintett az asztalitenisz bajnoki fordulóban. Az NB I-es apagyiakra nemes feladat vár, hiszen szombaton 14 órától a listavezető Gödöllőt fogadják. Az ellenfél újonc az osztályban, mégis ismerős játékosok alkotják, hiszen a tavaly Veresegyházon szereplő gárda tagjai játszanak a színeikben. Az ősszel kevés hiányzott ahhoz, hogy az apagyiak meglepetést okozzanak a Pest megyeiek otthonában, hiszen a lehető legkisebb különbséggel, 10–8-ra kaptak ki – most adott az esély a visszavágásra.

Ugyanez a cél vezérelheti az extraligás nyírbátori férfiakat is, akik a Pécsi EAC vendégei lesznek. A bátoriak szeptemberben a klubtörténet első legmagasabb osztályban vívott mérkőzését 6–4-re veszítették el a baranyaiakkal szemben, idegenben nem lesz könnyű megismételni a helytállást, de Majoros Bencéék mellett szól, hogy az eddigi három pontjukat otthonuktól távol gyűjtötték be.

A szécsényi színekben szereplő Klampár Tibor legyőzésétől felvértezett Sallai Zoltán vezérletével Szerencsen próbál szerencsét az NB II-es nyírmadai legénység, a megyebeli osztálytársak pedig hazai környezetben szerepelnek: a második helyért harcoló Nyírbátori ASE II-höz szombaton a Diósgyőri ASE, a bent maradásért küzdő Vásárosnaményhoz vasárnap a Tiszaújváros látogat.
hirdetés