Az éllovas Sényő nem hibázott, újra nyert a Nyírbátor

Akt.:
Nyírbátor vs. Salgótarján
Nyírbátor vs. Salgótarján - © Fotó: Sipeki Péter
Nyírbátor, Sényő – Az NB III.-as csapataink győzelemmel folytatták a bajnokságot.

Az éllovas Sényő-Carnifex a Sajóbábony ellen folytathatta a jó sorozatát.

A vendégek alaposan meglepték a Sényőt a letámadó játékukkal, egy védelmi hibát kihasználva meg is szerezték a vezetést. Ezután a Sényő felébredt és nagyszerű fél órát produkálva még az első félidőben megfordította az eredményt.

A második félidőben a várt hazai fölény és gólok helyett, végig kiegyensúlyozott játék volt, a végén maradt az első félidei eredmény, ami reális, de sokkal nehezebb volt a hazaik dolga, mint amire számítani lehetett.

Az egymás után két vereséget elszenvedő Nyírbátor a Salgótarjánt fogadta. Néhány ígéretes nyírbátori akciót követően egy védelmi hibát könyörtelenül kihasznált az addig halványan muzsikáló SBTC. Meddő hazai próbálkozások után Vámos Márk bravúros egyéni alakítással megtörte a hosszú, 210 perces bátori gólcsendet, majd egy formás bal oldali elfutást követő centerezés eredményeként hazai vezetéssel vonultak az öltözőbe a csapatok.

A második félidő mezőnyjátékkal indult, de Katona György egy parádés szabadrúgásgóllal gyakorlatilag eldöntötte a három pont sorsát.

A mérkőzés végén egy talált vendég gólra rögtön jött a hazai válasz, így a megszerzett biztos győzelem élteti tovább a bátori reményeket…

Labdarúgás: NB III., 10. forduló

Sényő-Carnifex-Sajóbábony 2-1 (2-1)

Sényő, 300 néző, v.: Leél-Őssy Ádám (Tőkés, Ferenc).

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Ács, Lakatos L., Phrakonkham, Fabu, Marics, Kapacina K., Barcsay, Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Sajóbábony: Jakab – Molnár M., Balogh D., Tátrai, Lakatos R., Tóth I., Sebők, Horváth Sz., Fazekas, Csattos, Tucsa. Edző: Kriston István.

Gól: Kapacina (33.), Barcsay (44.), ill. Horváth Sz. (28.)

Jók: Gagyi, Barcsay, Kapacina K., ill. Horváth Sz., Tucsa.

Tudósított: Pehely Zoltán.

Mesterszemmel

Imrő László: – Ez nem volt egy hírverő mérkőzés. Küzdelmes, nehéz meccset játszottunk. Az első félidőben volt kettő lehetőségük, de összehoztunk egy gólt, viszont a csapat tartását mutatja, hogy még a szünetig fordítottunk. A második félidőben volt két-három helyzetük, amivel lezárhattunk volna a meccset. Nagy iram volt a mezőnyben, de ez helyzetekben nem nagyon mutatkozott meg. Gratulálok a vendégcsapatnak, és további sok sikert nekik a folytatásban!

Kriston István: – Ha reálisan akarom értékelni a mérkőzést, legalább a döntetlent megérdemeltük volna. Gratulálok a csapatomnak!

Nyírbátor-Salgótarján 4-2 (2-1)

Nyírbátor, 180 néző, v.: Bálint (Punyi, Köteles).

Nyírbátor: Vasas – Reznek, Szegedi, Sárosi (Scheibli, 66.), Tóth M., Katona (Bagi, 81.), Vámos, Pálinkás, Benkő (Bernáth, 62.), Boros, Fenyőfalvi. Edző: Szilágyi Krisztián

Salgótarján: Megyeri – Szandai, Sárközi (Tóth M, a szünetben), Bata (Boros, 70.), Tarlósi M. (Ribarics, 62.), Grajzel, Magos, Benkő-Bíró, Nyéki, Tóth O., Tarlósi P.. Edző: Balga József (asszisztens edző)
Gól: Vámos (30.), Reznek (42.), Katona (58.), Scheibli (88.), ill. Magos (14.), Benkő-Bíró (86.)

Jók: Vámos, Boros, Tóth M., Katona, Pálinkás, ill. Benkő-Bíró, Magos, Grajzel.

Tudósított: Balla István.
Szilágyi Krisztián: – Büszke vagyok a srácokra, a jelenlegi helyzetünkben is kivitték szívüket, lelküket a pályára és megérdemelten győztek. Gratulálok a csapatnak és bizakodunk, hogy minden jóra fordul még…

Balga József: – Harminc percig játszottunk elfogadhatóan, utána hoztuk a szokásos formánkat, két gólt ajándékoztunk a hazaiaknak. A második félidőben a megszokott koreográfia szerint folyt a mérkőzés, újabb gólokat kaptunk és így megint vereséget szenvedtünk. Gratulálok a hazai csapatnak!Sporthírek


hirdetés