Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2013. december 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást M. József 25 éves nyíregyházi, Á. András 29 éves és K. József 22 éves nagycserkeszi valamint K. Róbert 29 éves és K. György 30 éves nyírteleki lakosok ellen. Az öt férfit 2013. december 18-án 10 óra 20 perckor egy nyíregyházi telephelyen a rendőrök tetten érték, miközben vashulladékot kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök az öt férfit előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Tiborné 46 éves győrteleki lakos ellen. A nőt 2013. december 18-án a járőrök egy győrteleki buszmegállóban tetten érték, miközben ismeretlen férfiaknak kínált anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást. A rendőrök a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megsértése szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást H. Miklós 56 éves ajaki lakos ellen. A rendőrség ügyeletére 2013. december 18-án egy nő tett bejelentést, hogy a férje megpróbált háza hátsó ajtóján keresztül bejutni annak ellenére, hogy korábban a Kisvárdai Rendőrkapitányság ideiglenes megelőző távoltartását elrendelte. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

-Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság-
hirdetés