Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2013. december 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást N. Gyuláné 53 éves balkányi lakos ellen. A nő 2013. december 20-án egy nyíregyházi nagyáruházból a ruhája alá elrejtve különböző árucikket kísérelt meg eltulajdonítani. Az 53 éves nőt az üzlet biztonsági szolgálatának egyik munkatársa tetten érte és értesítette a rendőrséget. A rendőrök N. Gyulánét elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

 A Záhonyi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 14 éves és egy 16 éves tiszaszentmártoni lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két fiú 2013. december 20-án egy tiszaszentmártoni családi ház melléképületébe betört és onnan 60 liter bort eltulajdonított. A rendőrök a fiatalokat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

 A Mátészalkai Rendőrkapitányság testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. Róbert 31 éves és K. Roland 27 éves mátészalkai lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi 2013. december 20-án egy helyi presszó előtt összeszólalkozott, majd kölcsönösen bántalmazta egymást. A rendőrök a férfiakat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés