Az elődök munkáját szeretné folytatni Nyírcsaholy polgármestere

Akt.:
Magyar Csabáné, Nyírcsaholy új polgármestere
Magyar Csabáné, Nyírcsaholy új polgármestere
Nyírcsaholy – A község új vezetője korábban képviselőként szolgálta a lakosságot.


A legtöbb szavazatot Magyar Csabáné (Fidesz-KDNP) kapta vasárnap Nyírcsaholyban az időközi polgármester-választáson, s ha nem érkezik kifogás a választás ellen, akkor három nap múlva jogerőre is emelkedik a lakosság akarata.

Tovább a megkezdett úton

A község új vezetője számára nem ismeretlen a közösségért végzett munka, hiszen 2010 óta önkormányzati képviselőként, illetve a pénz- és ügyrendi bizottság elnökeként segítette a települést.

– Elődeim – Hanusi Péter és Mihálku Attila polgármesterek – munkáját szeretném folytatni, hiszen vezetésükkel hatalmasat fejlődött, sokat szépült a település. Az általuk megkezdett úton szeretnék haladni – mondta el érdeklődésünkre Nyírcsaholy új vezetője, aki hét évig körzeti ápolónőként dolgozott, így jól ismeri a település lakóit. – Először is a folyamatban lévő beruházást szeretnénk befejezni, gondolok az óvoda bővítésére, felújítására.

– Természetesen saját elképzeléseim is vannak a község arculatának további szépítése érdekében. Felújításra szorulnak a mezőgazdasági földutak, a tervek között szerepel egy tájház kialakítása, s kellene egy rendezvényház is, mert már kinőttük az eddig használt kis termet – vázolta fel a terveket Magyar Csabáné.

A további részletek elolvashatók a Kelet-Magyarország 2015. január 26-i számában vagy a kelet.hu-n.


Magyar Csabáné nyerte az időközi választást Nyírcsaholyban

Nyírcsaholy – Időközi polgármester-választást tartottak vasárnap Nyírcsaholyban, a település korábbi polgármestere, Mihálku Attila 2015 októberében bekövetkezett halála miatt. tovább »
hirdetés