Az első félidőben eldőlt a bátori meccs sorsa

Az első félidőben eldőlt a bátori meccs sorsa
© Illusztráció: KM-archív
Nyírbátor – A három gól mellett emberhátrányba is került az egyetlen szabolcsi NB III-as futballcsapat.

A vasárnapi nyírbátori NB III-as mérkőzés első tizenöt percét kiegyenlített játék jellemezte, majd néhány érdekes játékvezetői ítélet borzolta a kedélyeket. A Hornyák Marcellel szemben sérülést okozó, kíméletlen vendégbelépők csupán utolsó utáni feddést vontak maguk után, de az első hazai szabálytalanság rögtön „laposra” sikeredett. Ráadásul az ezt helytelenül szóvá tevő Vámos Márk kiállítása és a néhány potyaízű vendéggól kilátástalan helyzetbe hozta az első félidő végére a bátoriakat.

A második játékrészre összekapta magát az NYFC, és lelkes játékával eltüntette a létszámhiányt, de ez csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő. Az illetékesek gratulálnak Ambrusz Árpád ötvenedik kispadon eltöltött mérkőzéséhez, és hál’ Istennek más is történt az elmúlt öt-hat évben…

NB III: Keleti csoport, 9. forduló

Nyírbátori FC–Diósgyőr II 1–3 (0–3)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Rózsavölgyi.

Nyírbátor: Vasas G. – Pálinkás (Nagy B., a szünetben), Tóth M., Szabó R., Vámos M., Kinczel (Roszel, 75.), Benkő B., Bernáth M., Mankó, Bagi Á., Hornyák M. (Boros D., a szünetben). Edző: Ambrusz Árpád.

Diósgyőr II: Konyecsik – Bárdos (Nemes M., 72.), Oláh B., Kitl M., Eperjesi, Bacsa, Óvári (Ternován P., 64.), Tóth B., Forgács D., Szabó B. (Szalóczy, 77.), Tucsa. Edző: Sütő Szilárd.

Gól: Benkő B. (78.), illetve Szabó B. (15.), Kitl M. (24.), Óvári (44.). Kiállítva: Vámos M. (reklamálásért kapott második sárga lap után, 29.) Jó: Benkő B., Kinczel, illetve Oláh B., Kitl M., Eperjesi, Bacsa, Forgács D. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – Az első félidőben nem ismertem rá a csapatomra, eddig ez volt a leggyengébb közös negyvenöt percünk. Ettől függetlenül ez ugyanúgy a mi csapatunk.

Sütő Szilárd: – Csapatunk értékes győzelmet aratott az agresszív, szervezett hazai csapat ellen. A győzelmet Georges Griffiths emlékére ajánljuk!
hirdetés