Az Emmausi Tanítványok adventi koncertje Kisvárdán

Az Emmausi Tanítványok adventi koncertje Kisvárdán
Az Emmausi Tanítványok adventi koncertje Kisvárdán - © Fotó: Vincze Péter
Kisvárda – A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség Galileai Háztemplomában adott advent harmadik vasárnapján délután koncertet Kisvárdán a nyíregyházi Emmausi Tanítványok zenekara.

A megjelenteket és a zenekar tagjait Iklódy László az Evangéliumi Testvérközösség kisvárdai lelkésze köszöntötte. A mintegy kilencvenperces koncertet követően a szeretet vendéglátáson beszélgettünk Soltész Csabával –amúgy a zenekar basszusgitárosa és énekese– a zenekar vezetőjével az együttes történetéről.

– Zenekarunk 2005 tavaszán alakult meg három fővel, s ez a három fő most is tagja együttesünknek. Jelenleg nyolcan vagyunk, de mindig van egy–egy vendégelőadónk. Sok viszontagságos utunk volt az azóta eltelt időszakban. Az Úr nem ígérte, hogy könnyű lesz, de azt mondta, hogy helyes úton járunk s mindenben támogat minket. Úgy működűnk, hogy szeretnénk adni, de ez által mi is kapunk ezen szolgálat által. Mi zenéinkkel az Urat szolgáljuk. Ez a szolgálat visszafelé is hat. Az átélt élmények mindig formálnak bennünket. Reméljük, hogy zenénk által Jézus is hozzánk szegődik, mint egykor, és mi pedig felismerjük majd őt – mondta befejezésül Soltész Csaba a zenekar vezetője.

Vincze Péter
hirdetés