Az én Eb-ém: Törtei Tamás a mieink mellett az olaszoknak is szurkol

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: KM-archív
Nyíregyháza – Aligha örül annak Törtei Tamás, hogy akár az Eb valamennyi meccsét megnézheti. A Nyíregyháza Spartacus csapatkapitányát nemrégiben műtötték, így az otthoni pihenését csak a gyógytorna szakíthatja meg.


– Sajnos számomra ez most tökéletes program, meg is beszéltem a feleségemmel, hogy mivel mozogni nem tudok, a meccsek alatt őt fogom ugráltatni, ha szükségem van valamire – mondta viccesen Törtei Tamás. – A házigazda franciákat tartom a legnagyobb esélyesnek, mert ők mindig jók a hazai rendezésű tornákon. A románok elleni bemutatkozásuk első félideje tipikusan nyitómeccses volt, szünet után viszont már volt izgalom bőven.

– Szívesen venném az olaszok sikerét, mondjuk egy dobogós helyezést, mert őket nagyon szeretem, a magyar válogatott mellett nekik is szurkolok. Ami a mieinket illeti, úgy érzem, továbbjutunk majd a csoportból. Az osztrákok ellen bemutatkozáson minimum egy döntetlenre jók lehetünk, Izlandot pedig legyőzhetjük. Egyedül a portugálok ellen látok kevés esélyt arra, hogy pontot szerzünk, de négy pont már elég lehet a továbbjutáshoz, a kieséses szakaszban pedig már bárki jöhet, oda eljutni nagy dolog lenne – így Töri.

KM-ML
hirdetés