Az én Eb-m: Vakarcs Krisztina – “Lehet, hogy arca van, de focizni nagyon tud”

Vakarcs Krisztina: Cristiano Ronaldo a kedvencem, a másik egyébként Gerard Piqué
Vakarcs Krisztina: Cristiano Ronaldo a kedvencem, a másik egyébként Gerard Piqué - © Fotó: Getty Images
Nyíregyháza – A magyaroknak szurkol, Ronaldo és Piqué a kedvence.

Mindig érdekes, vajon női szemmel miként fest az, amiért a férfiak többsége megőrül – vagyis a futball-Európa-bajnokság. Noha Vakarcs Krisztina elfoglaltságai miatt nem minden mérkőzést tudott nyomon követni, a Mátészalkai MTK NB II-es kézilabdacsapatának fiatal edzőjét sem hagyja hidegen a sportág egyik legnagyobb eseménye. Egyébként segítsége is akad, testvére a helyi megyei első osztályban szereplő együttes kapusa.

Talán éppen ezért szúrták el az oroszok elleni meccs végét.” Vakarcs Krisztina

– Szeretem a focit, bár kevés az időm arra, hogy a meccseket is nézzem. Természetesen a magyaroknak szurkolok, jó dolog, hogy végre kijutottunk, bár képtelen lennék megjósolni, mire lesznek képesek, maradjunk annyiban, reméljük a legjobbakat. Egyébként Cristiano Ronaldo a kedvencem, tudom, van egy arca, de én akkor is elismerem, mert futballozni azt nagyon tud. A másik a spanyol Gerard Piqué, és most ezt nem azért mondom, mert hétfőn győztes gólt fejelt a cseheknek.

Vakarcs Krisztina nem hazudtolta meg magát, gyakorló trénerként az fogja meg, ha egy gárda tagjai egységesek, közösen húzzák az igát.

– Nem szoktam egyetlen válogatottnak sem drukkolni, mindig annak szorítok, akik valódi csapatként „működnek”, a játékosai pedig meghalnak a pályán. Az angolok például egyénileg nagyon jók, de úgy vettem észre, csapatként nem az igaziak, talán éppen ezért is szúrták el az oroszok elleni meccs végét.

– KM-KT –
hirdetés