Az én világbajnokságom: Egy várt csapat és egy meglepetés a döntőben?

Juhász Viktor
Juhász Viktor - © Fotó: Archív
Miskolc – A klubelnök figyelmét korábban felhívták a már 3 gólos Cserisevre.

Aki a futballban dolgozik, az igyekszik követni az oroszországi történéseket, nincs ezzel másképpen Juhász Viktor, a Miskolci Vénusz NB I-es női futsalcsapatának elnöke sem.

– Azután, hogy befejeződtek a bajnokságok, vártam én is, hogy kezdődjön a világbajnokság, hogy ismét meccseket lehessen nézni a televízióban. A napjaimat próbálom úgy szervezni, hogy az adott mérkőzések megtekintése beleférjen. Amikor lehetőségem adódik rá, akkor a Szinva-teraszon követem az eseményeket, hiszen egy hangulatos hely.

A spanyoloké

A futsalosok irányítója az alábbiakat is hozzátette:

– Nekem a spanyolok játéka tetszett, ezen kívül a horvátok futballja, akik teljesen lenullázták Argentínát. Amennyiben tudják tartani ezt a formát Modricék, elég messzire eljuthatnak. A horvátokon látszik, hogy egy remekül összerakott társaság, egy jó szellemiségű gárda és mindent megtesznek a győzelemért. A döntőt illetően azt gondolom: az egyik egy olyan csapat lesz, amelyikkel előzetesen számolni lehetett, a másik válogatott viszont olyan, amelyik ezzel meglepetést okoz.

Tartott, nem ment

A klubvezető a házigazdákról és annak együtteséről is véleményt formált.

– Tartottam ettől egy kicsit, márhogy az oroszok a rendezők, ezért sem gondoltam arra, hogy kiutazom valamelyik mérkőzésre. Egyelőre viszont úgy néz ki, hogy minden rendben van. A válogatottjuk előtt le a kalappal. Az, hogy ennyire agresszív támadó futballt nyújtanak, meglepő, majd meglátjuk a későbbiekben mire mennek. Egyik játékosukra, Cserisevre egy kedves barátom hívta fel a figyelmem, még a vb előtt, igazolta, hogy jó játékos.

– MI –
hirdetés