Az építkezés miatt utakat zárnak le a kórház területén

Akt.:
A sebészeti tömbnél elbontják a lépcsőt és a rámpát is
A sebészeti tömbnél elbontják a lépcsőt és a rámpát is - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Változásokra készüljenek mindazok, akik a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházba látogatnak.

A Tömbkórház és a sürgősségi projektekhez kapcsolódó építkezési munkálatok miatt január 16-án, pénteken 9 órától megváltozik a forgalmi rend a Jósa András Oktatókórház területén.

– A sebészeti tömb traumatológia felőli, nyugati oldalán a lépcsőt és a mentőfeljáró rámpát elbontják, ezen a helyen mind a gépjármű-, mind a gyalogosforgalom megszűnik. Az említett útszakaszt a továbbiakban a sebészeti tömb és a gyermekosztály közötti úton lehet megkerülni – avatott a részletekbe Vitkai Éva sajtófőnök. – A traumatológiai állomást a CVC és Sebészeti tömb közötti kiszélesített és felújított rámpán tudják majd megközelíteni a kórházba érkezők.

Felújított úton

A mentők a traumatológiai állomást és a sürgősségi osztályt a Nagyvárad utcai (teherporta), vagy a Zalka Máté utcai (mentőállomás melletti) kaput használva tudják megközelíteni.
– Az intézeti gyógyszertár és a sürgősségi épülete közötti szakaszon a várható megnövekedett forgalom miatt továbbra sem lehet majd megállni, csak mentőknek; a parkolást fokozottan ellenőrzi a kórház biztonsági szolgálata – hangsúlyozta a sajtófőnök. A rehabilitációs épületet a továbbiakban nem lehet megközelíteni a Szent István utca felőli régi útvonalon. A rehabilitáció épületéhez – a szülészetet és az építkezést megkerülve – az SZTK épület melletti új, térkővel felújított úton tudnak eljutni a betegek, a látogatók és a dolgozók.

KM-BM
hirdetés