Az erdész buktatta le a két fatolvajt – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. május 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 15 éves és egy 17 éves ófehértói lakos ellen. A fiú és a lány 2016. május 21-én egy Baktalórántháza külterületén lévő erdőterületről akácfát kísérelt meg eltulajdonítani, de az erdész tetten érte őket és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a fiatalokat előállították és őrizetbe vették.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság egy 40 éves tiszaszentmártoni és egy 31 éves aranyosapáti férfit, akik 2016. május 21-én egy vásárosnaményi presszóban kikértek három üveg bort, majd fizetés nélkül távoztak.

A záhonyi vasúti határátkelőhelyen 2016. május 21-én 12 órakor jelentkezett kilépésre egy 53 éves svéd állampolgár. Az ellenőrzés során a nyilvántartások adataiból kiderült, hogy a férfi ellen a belga hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben körözést adtak ki. A rendőrök a férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságon őrizetbe vették, majd felvették a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatósággal.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés