Az eső közbeszólt Cincinattiban

Az eső közbeszólt Cincinattiban
Nyíregyháza – És összejött. Itthon már péntekre fordult, amikor idén harmadszor lépett pályára egymás ellen Fucsovics Márton (48.) és a svájci Stan Wawrinka (151.).

Kettejük első, genfi találkozóját májusban a nyíregyházi teniszező nyerte. A visszavágó nem sokat váratott magára, mert az elmúlt héten Torontóban újra találkoztak a felek. Akkor a tavaly a világranglistán a negyedik helyig is eljutó Wawrinka nagy csatában nyert, Marcinak négy meccslabdája is volt.

Cincinattiban a harmadik fordulóban újra összehozta őket a sors, illetve a sorsolás. A Western&Southern Open elnevezéssel bíró ATP-1000-es kemény pályás (5 669 360 dollár) torna második számú pályája, a Grandsten várta a két teniszezőt. Sajnos még félóráig sem játszottak, mert eső miatt félbe kellett szakítani a mérkőzést. Addig mindketten hozták adogatójátékukat, és mivel a háromszoros Grand Slam-bajnok Wawrinka kezdett a mi szempontunkból 1:2-nél, de 40-0-nál ért véget az első kisérlet. Folytatás pénteken este.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés