Az Európa-bajnok mutatott stoptáblát

Majoros Bence számára véget ért a viadal
Majoros Bence számára véget ért a viadal - © Fotó: MOATSZ
Nyíregyháza – Majoros Bence a főtábla második fordulójában búcsúzott az U21-es korosztályban a budapesti asztalitenisz World Tour-versenyen.

A Kosiba Dániel oldalán elszenvedett csütörtök esti vereség után péntekre az U21-es egyéni versenyszámban maradt állva Majoros Bence a World Tour-sorozat budapesti állomásán. A selejtezőből a főtáblára került, nyírbátori nevelésű, németországi klubban szereplő 18 éves játékos az első fordulóban az általa serdülő és ifjúsági korcsoportú versenyzőként korábban kétszer is legyőzött belga Martin Allegróval találkozott, akit ezúttal is móresre tanított.

Azzal a különbséggel, hogy a korábbiakkal szemben ezúttal nem volt szükség döntő játszmára, hiszen Bence jól játszva, 3:1-re nyert. Ezzel bejutott a 32 közé, és nem sok pihenője maradt, hiszen máris következett a horvát Tomislav Pucar elleni mérkőzése a nyolcaddöntőbe jutásért. Méghozzá a center asztalon, amelynek mérkőzéseit internetes csatornán keresztül ország-világ láthatta. Így azt is, hogy a horvát nem véletlenül volt két évvel ezelőtt ifjúsági Európa-bajnok, meg is nyerte a meccset 3:0-ra, ami azt jelentette, hogy Majoros számára véget ért a rangos nemzetközi viadal.
hirdetés