Helyi közélet

2012.12.01. 10:32

Mentőhelikopter vitte kórházba a megégett kislányt

Tiszavasvári - Pénteken délelőtt Tiszavasváriban 2 éves kislányukat a szülők 30 éves rokonukra bízták, aki otthonában mosáshoz készülve vizet forralt egy edényben, melybe a gyerek beleesett.

Tiszavasvári - Pénteken délelőtt Tiszavasváriban 2 éves kislányukat a szülők 30 éves rokonukra bízták, aki otthonában mosáshoz készülve vizet forralt egy edényben, melybe a gyerek beleesett.A kislányt rögtön a városi orvosi rendelőbe vitték, majd onnan mentőt, és mentőhelikoptert hívott az orvos. A sérült állapotának stabilizálása után a mentőhelikopter a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Égési Centrumba szállította Miskolcra.  gyermek 8 napon túl gyógyuló súlyos égési sérülést szenvedett.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást a 30 éves nő ellen tájékoztatta a Best Of Rádiót a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság sajtószóvivője Tamásné Berki Bianka.

Balogh Tamás  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában