Az év álommunkája: legyél zsűritag a Ki Mit Tube-on!

Az év álommunkája: legyél zsűritag a Ki Mit Tube-on!
Az év álommunkája: legyél zsűritag a Ki Mit Tube-on!
Közönség, közösség, ismertség és tisztes fizetés várja azt a vállakozó szellemű jelentkezőt, aki az ország legnagyobb, YouTube-on futó online versenyének, a Ki Mit Tube zsűrijének tizedik tagja lesz.

Kilenc hely már elkelt, de egy még kiadó olyan arcok mellett, mint Saiid, Pixa, a Fish! Kovács Krisztiánja, Mondik Noémi, Tamás Bence Gáspár, Puzsér Róbert, László Viki, Szirmai Gergő és és Unfield!

A második évadra két részre bontották a tavaly 500 nevezőt és 80 ezer szavazatot vonzó, több mint 9 millió videó-megtekintést hozó Ki Mit Tube-ot. Az első, a zsűri-kutató szakaszban a tizedik tagot választhatják meg a netezők, a másodikban a produkciókat értékelhetik szavazataikkal.

Ha valaki úgy érzi, hogy véleményvezér lenne, olyan, aki képes megvédeni álláspontját akár a „néppel“, akár a többi zsűritaggal szemben – és még szórakoztató is –, nincs más dolga, mint értékelő videót készíteni a tavaly született Ki Mit Tube produkciók egyikéről, és feltölteni azt a www.kimittube.hu-ra augusztus hetedikéig.

– Merj kemény vagy építő kritikát adni, ne foglalkozz senki véleményével! Itt a tied számít! Ha ezek után is úgy gondolod, hogy méltó vagy erre, jelentkezz! – biztatja jövendőbeli kollégáját Unfield, Magyarország egyik legfiatalabb és legmeghatározóbb YouTube-ere.


Újra elstartol a Ki Mit Tube

Tavaly Mr Klausz, a tiszaújvárosi szmokista felrobbantotta az internetet, idén sem várható kevesebb, ráadásul még zsűritagnak is lehet jelentkezni. tovább »

hirdetés