Az idősebbek között is helytálltak

Halász Panna és Godó Frigyes is szép eredményeket ért el
Halász Panna és Godó Frigyes is szép eredményeket ért el
Nyíregyháza – Az NYVSC ifjú vívói Orosházán értek el szép eredményeket.


Az NYVSC Kard és Kerekesszékes Vívó szakosztálya tíz versenyzővel nevezett a Gerevich-Kovács-Kárpáti nevével fémjelzett országos reménység körverseny orosházi állomására.

Pákey Béla ifjú tanítványai most is letették névjegyüket a pástokon, és voltak, akik az idősebbek között is szép győzelmekkel szerepeltek.

Ketten a legjobb nyolcban

Halász Panna és Godó Frigyes ezúttal is bejutott a legjobb nyolc közé, ahol előbbi a serdülő lányok között hetedik lett, ugyanitt Nyíri Villő a tizennegyedik helyet szerezte meg.

Frigyes az újonc fiúk között érte el az ötödik helyezést, mellette Szántó Dávid tizenhatodikként végzett. Panna az újonc női kardozók között is pástra lépett és lett a tizedik legjobb, míg Godó Frigyes a serdülő kardozók versenyében tizenhatodik lett – itt Balc Dávid (9.) volt a legjobb nyíregyházi, Varga Zalán (17.) és Szántó Dávid (28.) mellett.

A gyermek fiú kardozók mezőnye volt a legnépesebb és a legtöbb nyíregyházi is itt indult. Ebben a versenyében Varga Csanád (27.) és a korosztálynál három évvel fiatalabb Godó Vilmos (29.), illetve Kalocsai Gergely (két évvel fiatalabbként harmincadik) és Garai Ábel (44.) mérette meg magát.

KM
hirdetés