Az Indiso száraz sóterápiáról

Akt.:
Az Indiso száraz sóterápiáról

A légúti betegségek közismerten leghatékonyabb természetes kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia. A kifejezés görög eredetű, múltját egészen az ókori Görögországig vezethetjük vissza. Ekkor figyelték meg először jótékony hatását légúti problémák esetén, és már a középkorban terápiás céllal alkalmazták a szerzetesek. Részletesebb megfigyelések és kutatások az 1800-as évektől állnak rendelkezésre, amikor lengyel sóbánya munkások között fedezték fel, hogy szinte egyáltalán nem fordult elő semmilyen tüdőbetegség, átlagos életkoruk messze magasabb volt a hasonló körülmények között élő emberekénél.

A természetes sóbánya gyógyító hatásának alkalmazása azonban sajnos korlátozott és helyhez kötött. Így került sor a sóbányák mikroklímájának mesterséges előállítására, az Indiso SPELEO eljárás kifejlesztésére. A mostanra sokak számára elérhető terápia egy magyar kutató-fejlesztő csoport által kifejlesztett precíziós orvostechnológiai berendezésnek köszönhető.

Az Indiso Magyarország legelismertebb egészségügyi száraz sóterápiája. Az alsó- és felső légúti betegségek – asztma, allergia, krupp, bronchitis, COPD, cisztás fibrózis és enyhébb felső légúti megbetegedések – leghatékonyabb, természetes kezelési módszere. A terápia sóklinikák országos hálózatában, kiemelt egészségügyi intézményekkel együttműködve, orvosi javallat és kontroll mellett érhető el.

Az Indiso 2007 óta a több mint százezer kezelés során jelentős tapasztalatra tett szert, a kezelések hatékonyságával pácienseink csaknem 100%-ban elégedettek.

Az Indiso Magyarország legelismertebb egészségügyi sóterápiája, kiegészítő kezelésként történő alkalmazását a Magyar Fül- Orr- Gégész és Tüdőgyógyász Szakmai Kollégiumok is támogatják.

Címkék: ,hirdetés